Home / АКТУАЛНО / Защо всички намразиха тази снимка във Фейсбук?
Мария разбуни духовете във Фейсбук

Защо всички намразиха тази снимка във Фейсбук?

32-годишната Мария вбеси майките във Фейсбук с безупречната си фигура

32-годишната Мария сподели своя провокативна снимка в социалната мрежа Фейсбук, която разбуни духовете. Снимката е придружена с въпрос: “Какво е твоето извинение?”

Мария разбуни духовете във Фейсбук
Мария разбуни духовете във Фейсбук

Многодетната майка веднага стана обект на критики, според които е “хулиган” и трябва да се срамува от вида си. Грешката на Мария е, че изглежда по този начин – красива, стегната, гореща. Явно това дойде в повече на останалите жени, за които майчинството означава да стоят до печката и да пекат сладки по цял ден.

Много хора вярват, че една майка не трябва да парадира с фигурата си, а да се посвети на децата си. Реакцията на обществото показва как гледаме на тези жени и ни кара да се вгледаме в себе си. Въпреки остротата реакция, има и огромен брой поддръжници на Мария. Снимката й е видяна от повече от 16 милиона потребители и има 12 000 коментара.

Мария е майка на три деца и писател на свободна практика. Тя притежава домове за възрастни хора и се занимава активно с фитнес. “Не крия нищо! За мен е важно да бъда себе си и да вдъхновявам другите”, споделя Мария в блога си.

32-годишната майка отправи предизвикателство към всички жени, които си търсят извинение, за да не спортуват. Да, ако си търсим оправдания, със сигурност ще си намерим една дузина. Ако обаче потърсим мотивация, това ще е полезно и за здравето, и за фигурата ни. Има какво да научим от тази млада жена, съчетаваща толкова много отговорности наред с майчинството.

Ако ни харесвате, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук!

About Zlatina Galina

Check Also

Да си жена е нещо прекрасно!

5 / 5 ( 1 vote )       Да се радваш на живота е нещо …

9 comments

  1. Мисля, че е била малко груба все пак. Едно е да служиш за вдъхновение на други жени, а съвсем друго е да ги обиждаш. Все пак всеки си има своя живот и проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *