Home / НАЧАЛО / Жесток удар по бТВ: Ани Салич напусна обидена!
Жесток удар по бТВ: Ани Салич напусна обидена!

Жесток удар по бТВ: Ани Салич напусна обидена!

Ани Салич смени бТВ с Нова телевизия

Ани Салич напусна бТВ след 13 години упорита работа. От Нова телевизия съобщиха официално, че водещата на новините става част от екипа им. Половинката на Бранко ще получава по-апетитна заплата за нов благотворителен проект, който ще видим след няколко месеца.

Ани Салич смени бТВ с Нова телевизия

Ани Салич смени бТВ с Нова телевизия

Womens.bg ще припомни, че още преди седмици се заговори за трансфер на Ани Салич в БНТ. Причината за слуха бе появата й на благотворителния концерт на държавната телевизия. Явно водещата ще последва колегите си Анна Цолова и Виктор Николаев, които също избраха Нова телевизия пред бТВ.

Ани Салич бе отдадена на бТВ цели 13 години – още от нейното създаване през 2000 година. Пет години преди това обаче журналистката бе част от екипа на Нова телевизия, където водеше публицистично предаване. Явно сега пътищата им отново ще се пресекат.

Все още няма изявление от страна на бТВ. Салич винаги е била емблемата на медията и липсата й определено е жесток удар по частната медия. Свикнахме добрите кадри да се местят в ТВ7, но ето че Нова телевизия нанесе съкрушителен удар по конкурента си.

Решението на Ани Салич всъщност съвсем не е изненадващо. Първо спряха проекта й “Вокс попули”, а после я изместиха от централните новини в – следобедните. Разбираемо е защо водещата иска по-голямо поле за изява и ново работно място.

Харесайте и Фейсбук страницата ни!

Жесток удар по бТВ: Ани Салич напусна обидена!
5 (100%) 3 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top