Home / НАЧАЛО / Зрители разкриха игричките на Биг Брадър
Зрители разкриха игричките на Биг Брадър

Зрители разкриха игричките на Биг Брадър

Биг Брадър поддържа Златките, сега те са неговите “тризначки”

Биг Брадър Ол Старс се оказа най-подходящата сцена за Златка Райкова и Златка Димитрова, на която те непрекъснато подчертават желанието си за промяна. Ако не го натрапваха до такава степен на зрителите, може би всички щяха да им повярват. Всеки човек се променя, но не всеки занимава цяла България с това, коментират зрители на шоуто. Няма как цял живот да се снимат без гащи, затова са се ориентирали към телевизията, разконспирираха ги потребителите във Фейсбук.1426443_624808727576696_603845674_n

“Защо Биг Брадър и в частност – Ники Кънчев, непрекъснато поддържат Златките? Не спряха да ги хвалят и да нападат останалите. Водещият, който трябва да е безпристрастен, си позволява да унижава едни и да вдига рейтинга на други. Във ВИП Брадър Станка беше “златното момиче на България”, а сега Златките са “златните момичета” на формата”, пишат възмутени потребители.

Според много от феновете на шоуто и този път до финала ще стигне един от любимците на Големия брат. Нека не пропускаме и милото отношение на Ники Кънчев към Райна, за която не чухме една лоша дума. Въпреки че певицата влезе последна в шоуто, Биг Брадър непрекъснато я поддържа с цел да стигне до финала. Самата тя пък няма никакви притеснения относно това. На подобно отношение се радва и Лео.

Смятате ли, че Биг Брадър поддържа определени участници и настройва зрителите срещу други? Оставете коментар!

Посетете и Фейсбук страницата ни!

Зрители разкриха игричките на Биг Брадър
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • […] Посетете и Фейсбук страницата ни! Още за скандала със Златка Райкова ТУК! […]

  • Scroll To Top