Home / АКТУАЛНО / 5 признака, че той флиртува с теб без сериозни намерения

5 признака, че той флиртува с теб без сериозни намерения

Признаците, които предупреждават, че той ще разбие сърцето ти

Преди да си позволиш да хлътнеш по симпатягата, който не спира да флиртува с теб, си помисли какви са причините за вниманието му. Възможно е той да няма сериозни намерения и просто да флиртува с теб, а ти да си въобразяваш нещо повече. 

1.Той е непостоянен
Един ден ти обръща цялото внимание на света, с през следващите седмици сякаш не те забелязва. Ако имаше сериозни намерения към теб, щеше да се опита да те впечатли достатъчно, за да го харесаш. Пренебрегвайки те, той ти показва, че нямаш шансове. 

2. Той не те включва в плановете си
Веднъж те покани на среща и ти реши, че ти е в кърпа вързан? След тази среща обаче той не бърза да те покани отново и не те включва в плановете си. Ако те харесваше, щеше да прекарва повече време с теб.  

3. Той се отнася с другите жени по същия начин
Да, той флиртува с теб, но прави същото и с всичко останали мацки. Ако те харесваше, щеше да се отнася с теб по-специално. Дали пък не осъзнава, че флиртува с теб, смятайки, че не прави нищо нередно?! 

4. Той е типичното лошо момче
Носи му се лоша слава на женкар и дори ти познаваш поне 2-3 мадами от бившите му. Бъди внимателна с него, за да не разбие сърцето ти. 

5. Той флиртува с теб само когато сте сами
Да, може и да е срамежлив, но в случая надали… Дали не иска да се показва с теб, защото има какво да крие и най-вече – от кого да се крие

About Zlatina Galina

Check Also

Сексът и парфюмите

Парфюмите са били използвани за въздействие върху сексуалността още от дълбока древност. Всичко започва в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *