Home / АКТУАЛНО / 7 странни навика на жените, които са очарователни за мъжете
флирт
Той обожава смахнатите ти навици!

7 странни навика на жените, които са очарователни за мъжете

Странните навици на жените всъщност са очарователни за мъжете

Не се страхувай да бъдеш себе си, защото мъжете обожават това! Ако криеш тайните си хобита и навици от любимия, грешиш! Виж кои странности на жените всъщност са очарователни за мъжете!

флирт
Той обожава смахнатите ти навици!

  1. Страстта ти към някое досадно хоби: Независимо дали си обсебена от шиенето на гоблени, плетките, събирането на картички, това е очарователно за другарчето ти. Твоята страст към любимите занимания му показва защо е с теб. Ако има късмет, някой ден ще се грижиш за него със същата отдаденост.
  2. Пееш и танцуваш в най-неподходящия момент: Не се страхувай да избухнеш в луди танци, когато той най-малко го очаква. Това е идеален начин да избягаш от стреса. Ако се държиш шантаво и забавно, му показваш, че приемаш проблемите с чувство за хумор.
  3. Смееш се като откачена: Изведнъж избухващ в луд смях и той ококорва очи! Всъщност просто се сети за  смешния пост, който видя вчера във Фейсбук. Той пък си мисли, че му се подиграваш за нещо. Винаги е хубаво да видиш едно усмихнато хубаво момиче, без значение какъв е поводът.
  4. Споделяш смешни видеа във Фейсбук: Когато намериш нещо наистина забавно, ти се чувстваш длъжна да го споделиш с приятелите си. Това означава, че не искаш да запазиш щастието само за себе си.  
  5. Нестандартният ти вкус за дрехи: Носенето на смахнати очила или уникално шарена рокля може да бъде очарователно за него, ако го правиш по правилния начин.  Ако ти се чувстваш комфортно, и той ще се почувства така с теб! Мъжете обичат жени, които не се страхуват да бъдат различни.
  6. Хапливият ти речник: Ти се шегуваш непрекъснато с него и го провокираш. Винаги знаеш как да го разсмееш и да му покажеш, че си остроумна. С теб никога не знае какво да очаква, защото изненадите ти нямат край. Как няма да бъде очарован?!
  7. Не спираш да говориш за себе си: Някои хора го смятат за досадно, но не и той! Харесва му как винаги завърташ нещата около себе си и не се притесняваш ни най-малко от това.

Не се страхувай да бъдеш себе си, за да се харесаш на околните. Това е единственият начин да бъдеш щастлива.

Харесай и Фейсбук страницата ни!

About Zlatina Galina

Check Also

Да си жена е нещо прекрасно!

5 / 5 ( 1 vote )       Да се радваш на живота е нещо …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *