Home / АКТУАЛНО / Актьорът Чарли Шийн определи датата на поредната си сватба
charli shiin i bret rosi
Чарли Шийн и Брет Роси определиха датата на сватбата си

Актьорът Чарли Шийн определи датата на поредната си сватба

Чарли Шийн минава отново под венчило без да е сигурен, че избраницата му ще е свободна до тогава

Актьорът ” Чарли Шийн определено обича да живее на ръба. Някогашната звезда от комедийния сериал „Двама мъже и половина” обяви, че двамата с възлюбената си ще застанат пред олтара, за да се врекат един на друг на 22 ноември тази година. Това ще е четвърти брак за актьора и той очевидно е решил, да го направи по екстремния начин.

charli shiin i bret rosi
Чарли Шийн и Брет Роси определиха датата на сватбата си
Любимата му Брет Роси все още е омъжена жена и не се знае, дали до заветната дата хубавицата ще бъде освободена от брачните си окови, информират от bgreality.bg. Припомняме, че Чарли Шийн предложи на гаджето брак на гаджето си точно в деня на влюбените „Свети Валентин” Според запознати двамата вече оформят предбрачния договор и са невероятно щастливи от решението си да узаконят любовта си.

Този път Чарли Шийн проявява и малко предварително разум, като изпипва докрай договора, тъй като има печален опит от предишните си бракове, злословят близки до актьора. Не е и за пренебрегване фактът, че богатството на звездата от „Двама мъже и половина” е оценено на около 125 милиона долара, а това определено си заслужава всички усилия по оформяне на предбрачния договор.

Според запознати Чарли Шийн е твърде благосклонен към и Брет Роси, като й позволил да спретне сватбата на женските си мечти, без изобщо да се съобразява с предварителен бюджет необходим за цялостното организиране на събитието.

About Силвия Георгиева

Check Also

Сексът и парфюмите

Парфюмите са били използвани за въздействие върху сексуалността още от дълбока древност. Всичко започва в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *