Home / НАЧАЛО / Андреа полудя: Нашамари тайната любовница на Кобрата?

Андреа полудя: Нашамари тайната любовница на Кобрата?

Андреа полудя: Нашамари тайната любовница на Кобрата?
3.4 (68%) 5 votes

Андреа и тайната изгора на Кобрата в юмручна схватка

Андреа е готова на всичко, за да защити честта си, научи Womens.bg. Русата турбо певачка разбрала за увлечението на Кобрата по 24-годишна продавачка  на мъжка конфекция в началото на годината. Напористата фенка на Кубрат успяла да се докопа до него с много усилия преди планирания сблъсък му с Владимир Кличко. 

Хубавицата се добрала до леглото на боксьора на един от тренировъчните му лагери. За съжаление Андреа разбрала за забежката на любимия си и започнала люта вражда с девойката в социалните мрежи. Скандалът излязъл от контрол и се пренесъл дори на работното място на тайната любовница на Кобрата, писа “Всеки ден”.

Андреа щурмувала магазина за мъжка мода, където 24-годишната брюнетка се изявявала като продавач-консултант. На помощ на потърпевшата се притекъл шефът й, който едвам я спасил от лютата разправия. 

Свидетели на грозния скандал твърдят, че фолкзвездата е доста ловка и пъргава в юмручните схватки и без проблем нашамарила конкурентката си. Е, и тя не й останала длъжна, като я оскубала подобаващо. 

Преди няколко седмици двете хубавици се засекли пред баровския комплекс “Макси”, където се заформил още по-голям скандал. Персоналът на заведението успял да ги разтърве, но не и да ги спаси от публичния резил. 

След това меле фенките на Кобрата трябва да бъдат много внимателни с опитите си да го впечатлят, защото Андреа няма да се даде без бой. 

За още светски клюки харесайте фейсбук-страницата ни!

About Zlatina Galina

Check Also

Всичко, което трябва да знаеш за себе си, според деня на раждане

Всичко, което трябва да знаеш за себе си, според деня на раждане5 (100%) 1 vote …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *