Home / АКТУАЛНО / Boho – стилът на свободата
Boho – стилът на свободата

Boho – стилът на свободата

Boho – стилът, който дава отлична възможност за най-дръзките експерименти.

Camilla-Autumn-Winter-2013-2014-Fashion-Trends-1

Boho, обаче предполага наличието на безупречен вкус и чувство за мярка, защото това е опасна пързалка към кича и визията на клоун или клошар.

Днес този стил съчетава елементи от различни култури. Движението на хипитата, с циганската свобода, с различни етнически мотиви, той е олицетворение на разточителността и пищността на есенната реколтата. В него преобладават многопластовите дрехи – дълги поли, блузи, рокли, къдри, големи шалове с пъстри флорални мотиви и щампи. Стилът позволява комбинация от мъжки и женски елементи , интелигентен флирт на еротиката със строгия женския образ.

zyganskiy_stil_01

Между другото, Boho съвсем не означава евтино. Нещата са изработени от естествени и еко материали, които причиняват минимални вреди за околната среда. Драпираните рокли в меки пастелни цветове и земни щрихи, са от памук, сатен, кепър, лен, коприна и ликра.

Очарованието му се крие в свободата да избираш, да създаваш собствен неповторим поглед и с лично чувство за стил да комбинираш привидно нелепи елементи.

encabezado_boho

Във всеки случай, ако бохемски стил стане ваш верен спътник, това ще разкрие пред околните полета на една свободна душа,  която не се страхува да се открои от масата, да върви срещу течението, да учудва, и да изненадва непрекъснато.

Boho Chic

Добавете към своята бохем визия много аксесоари . Гривни , пръстени, колиета, шалове и брошки. Особено популярни са кожените ленти и гривни. При избора на обеци и пръстени търсете изделия, които изглеждат износени стари или винтидж стил.

За да завърши имиджа на бохемски стил, го допълнят с чифт удобни,  прости кафяви сандали или ботуши.

 

 

 

Ето и нещо нагледно за този стар – нов и смел стил:

 

Boho – стилът на свободата
5 (100%) 6 votes

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top