Home / ДИЕТИ / Диета за отслабване

Диета за отслабване

Нека вашата диета за отслабване не се състои от лишения, а бъде спазване на съвети, които да причислите към хранителните си навици. Направите ли това, независимо какви храни обичате да похапвате, ще се храните пълноценно и едновременно с това ще успеете да намерите своята диета за отслабване.
Теглото се увеличава в резултат на нарушена обмяна на веществата. В такъв случай, подействайте точно на обмяната!
Съветите са от нас, изборът остава ваш!
Първо и основно правило- започнете да приемате повече вода. При това гледайте тази вода да е изворна. Тя е безценна. Само и единствено тя, не всички онези газирани напитики и натурални сокове, имат способността да измият вътрешно тялото ни. Изворната вода ни пречистват от вредните, отровни вещества, попаднали там. Количеството е 4 литра вода– предостатъчна за целия организъм. Друг вариант е да добавяте и лимон към водата си. Така поне ще я разнообразявате на вкус.
За да подпомогнете дейността на водата и да започнете диетата за отслабване, се откажете най-сетне да закусвате или обядвате с чипс и всякакви такива видове храни.
Не гладувайте! Този погрешен навик трябва да си го избиете от ума. Хапвайте по малко. А след 16ч., а ако е възможно още във втората половина на деня, не яжте нищо.
Обмяната на веществата може да предизвикате чрез джогинг в парка, тичане в гората. Или просто чрез упражнения в къщи. Достатъчно е да отделяте поне 30 минути на ден.
И надявам се, че няма нужда отново да припомняме. Престанете да си купувате от онези хранителни продукти, които са най-вредни. Опитайте се да промените това. Плодове, зеленчуци, поне два пъти седмично риба, намалете мазните храни. Алкохолът не бива да замества вечерното ви хранене, колкото и да предизвиква апетита ви.
Следвай тези стъпки, за да не се налага да правите диета за отслабване по чисто здравословни причини.

About Ivanela Petrova

Check Also

djindjifil

Пет причини да включите джинджифил в менюто си

Вижте няколко ползи от консумацията на джинджифил Джинджифилът има твърде специфичен вкус и е малко …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *