Home / ДИЕТИ / Екстракт от артишок за отслабване

Екстракт от артишок за отслабване

Екстракт от артишок за отслабване
5 (100%) 1 vote

Напоследък голяма популярност доби до скоро неизвестния артишок. Той представлява неразцъфнала цветна пъпка на едно голямо бодливо растение, което се състои от виолетови или бели месести части. Той е средиземноморски зеленчук, и е лесно откриваем в търговската мрежа през цялата година. Богат е на биоактивни вещества,
като от острите му листа може да се извлича екстракт, използван в много лекарства.
В последно време стана популярно и използването на артишока за отслабване.

Уникалната концентрация, открита в сърцевината на артишока спомага за пречистването на токсините от тялото, изгаря мазнините и премахва задържаните излишни течности в тялото. Артишока за отслабване ви предоставя една невероятна възможност да се преборите с излишните килограми. Той притъпява глада и със съдържащите си фибри, спомага за нормалното функциониране на червата.

Артишокът за отслабване е сравнително нетраен продукт, поради което е препоръчително да се съхранява в хладилник. Хубаво е да се консумира до четири дни след покупката му. Най-добре е да се консумира сварен на пара, тъй като по този начин се запазват всичките му хранителни вещества. Но може и да се задуши или изпече. Прясната сърцевина на артишока за отслабване е идеална за прибавяне в салата, като се нареже на тънки ленти.
С него може да приготвите суфле, или да го запечете с гъби и поръсите с пармезан. Има много начини и всеки от тях ви предлага едно вкусно и здравословно решение за борбата ви с килограмите.
Както и с всяко нещо, и с артишока за отслабване – не бива да се прекалява. Също, ако имате камъни в жлъчката, трябва да се консултирате с лекар преди да прибегнете до употребата му.
Като цяло, славата която придоби артишока за отслабване, е напълно заслужена. С многото си полезни съставки и лечебни свойства, той е на-доброто решение за ествествено и здравословно сваляне на килограмите.

About Ivanela Petrova

Check Also

djindjifil

Пет причини да включите джинджифил в менюто си

Оцени Вижте няколко ползи от консумацията на джинджифил Джинджифилът има твърде специфичен вкус и е …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *