Home / НАЧАЛО / Илиана Раева унижи жестоко Албена Михова пред цяла България

Илиана Раева унижи жестоко Албена Михова пред цяла България

Илиана Раева се заяжда с Албена Михова заради повечкото й килорами

Илиана Раева явно е решила да смаже самочувствието на Албена Михова заради повечкото килограми и прави всичко възможно, за да я уязви на тази тема в “Денсинг старс”. Бившата гимнастичка не спира да тормози актрисата и да й чете лекции с какво трябва да се храни. Тя стигна и по-далече, съветвайки Тома да заключихладилника, за да я лиши от храна.

albena_mihova_petio_densing_stars

Всички тези упреци Албена приема с чувство за хумор, не позволявайки на Раева да я унижи и провокира пред зрителите. Вътрешно обаче актрисата се чувствала зле и не спирала да се ядосва на футболната половинка, писа “Всеки ден”.

 

Причината за поведението на Илиана Раева всъщност не е случайна. Бившата гимнастичка още не може да прости на Нешка Робева за това, че й каза в ефир колко е напълняла по време на първия сезон на “Денсинг старс”. Тогава Раева се обиди и взе, че се отърва от излишните килограми с глад. Сега се опитва да направи същото с Албена Михова, като самата тя също не е в блестяща форма. 

Илиана Раева не може да прости на Нешка Робева и за годините изтезания на по една ябълка дневно. Треньорката й не й позволявала да яде почти нищо, за да е в блестяща форма – нещо, на което Раева дължи успехите си в спорта.

About Zlatina Galina

Check Also

Андреа полудя: Нашамари тайната любовница на Кобрата?

3.4 / 5 ( 5 votes ) Андреа и тайната изгора на Кобрата в юмручна …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *