Home / НАЧАЛО / Изненадващо разкритие за майката на Албена Вулева взриви ВИП Брадър

Изненадващо разкритие за майката на Албена Вулева взриви ВИП Брадър

Людмила Захагаева има връзка с 20-годишен жребец, предпочита агнешко

Людмила Захагаева, чиято звезда изгря във ВИП Брадър, има връзка с 20-годишен младеж, научи Womens.bg. Майката на колоритната Албена Вулева предпочита агнешко, а не мъже на нейната възраст. След развода с бащата на водещата на “Сигнално жълто” рускинята се развихрила. Сменяла партньорите си един след друг и то все младежи с приличен външен вид. Някои от тях били истински красавци. Да се чудиш какво са харесали на застаряващата дама с шокиращ минижуп, цъкат недоброжелатели на Людмила в социалните мрежи.

Людмила Захагаева

Последният приятел на рускинята е с 15 години по-млад от дъщеря й. Като се има предвид, че не е богата, вероятно го е впечатлила с креватните си умения, писа “Всеки ден”. Не случайно блондинката ни събра погледите с вида си, преди да влезе в Къщата. Поличката й шокира зрителите и развесели участниците в шоуто. 

Людмила от своя страна още с влизането си заяви, че ще защитава Тачо. Дъщеря й пък категорично остана в сянката й. Не ни убягна и факта, че Вулева не бързаше да представи Людмила като своя майка. Вероятно има защо…

За още клюки, свързани с ВИП Брадър, харесайте фейсбук-страницата ни!

About Zlatina Galina

Check Also

Андреа полудя: Нашамари тайната любовница на Кобрата?

3.4 / 5 ( 5 votes ) Андреа и тайната изгора на Кобрата в юмручна …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *