Home / АКТУАЛНО / Известният рапър Андре Джонсън полетя от жилищна сграда
andre djonsan
Рапърът Андре Джонсън скочи от жилищна сграда

Известният рапър Андре Джонсън полетя от жилищна сграда

Андре Джонсън посегна на мъжкото си достойнство и скочи от балкона

Рапърът Андре Джонсън отрязва част от мъжкото си достойнство, след което скача от втория етаж на сграда в Северен Холивуд, Лос Анжелис. Инцидентът се разиграва в сряда следобед. Веднага след разигралия се екшън Андре Джонсън е откаран в болнично заведение. Медиците не дават особено големи надежди за пълното възстановяване на всички функции на пострадалия орган. Според сведения от лекуващото заведение скокът не е нанесъл сериозни поражения на егоцентричния

andre djonsan
Рапърът Андре Джонсън скочи от жилищна сграда
рапър. По време на инцидента Андре Джонсън е бил в компанията на някои свои колеги. Според запознати, рапърът е имал сериозни здравословни и психични проблеми, които са го подтикнали към тези крайни мерки и отрязване на половия орган. Разследващите случая засега не дават конкретни сведения за точните причини довели до злополуката. Кариерата на Андре Джонсън е във своя възход и наскоро той издаде свой албум.

Рапърът е част от хип-хоп групата California, която е част от Wu –Tang, информират от cnn.com. Разследващите случая засега не дават конкретни сведения какво точно е предизвикало инцидента с Андре Джонсън. По непотвърдени сведения обаче, Андре Джонсън сериозно е злоупотребявал с наркотици и най-вероятно това е станало причина за нелепия инцидент.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=u90yGYn6dO8&w=560&h=315]

About Силвия Георгиева

Check Also

Сексът и парфюмите

Парфюмите са били използвани за въздействие върху сексуалността още от дълбока древност. Всичко започва в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *