Home / НАЧАЛО / Константин в ужас! Личните му снимки лъснаха в нета (ВИЖ ГИ!)

Константин в ужас! Личните му снимки лъснаха в нета (ВИЖ ГИ!)

Константин е в потресе от снимките в нета

Константин е в потрес от изтеклите в пресата негови голи снимки. Кадрите са от откраднатия му лаптоп и от тях се вижда, че добре се забавлява през свободното си време. Бившият на Райна позира със шеметен сексапил и показва, че размерът определено има значение.

С.:
С.: „Всеки ден“

Изпълнителят на “Четири стени” не е предполагал, че пазените в личния му лаптоп пикантни кадри ще се озоват на корицата на родния таблоид “Всеки ден”. Не е изключено и самият той да ги е пратил до редакцията, изкоментираха бързо в социалните мрежи. Този изтъркан трик все още върши работата на желаещите слава и внимание.

Womens.bg се въздържа от коментари кой в крайна сметка е пуснал голите кадри. Това не е първият случай, когато ставаме свидетели на нещо подобно. Щом като го може една Галена, защо да не го може и един Константин, питат форумци. Най-много почитателките на певеца да се увеличат двойно след появата на интересната фотосесия. По-добра реклама от това надали е възможно да си направи преди коледните празници и да си осигури повече участия. Сега очакваме да лъснат и снимки от личните архиви на колежките му, за да вдигнат оборота на “Пайнер”. Това в кръга на шегата, разбира се!

Посетете и Фейсбук страницата ни!

Скандалните снимки вижте ТУК!

About Zlatina Galina

Check Also

Андреа полудя: Нашамари тайната любовница на Кобрата?

3.4 / 5 ( 5 votes ) Андреа и тайната изгора на Кобрата в юмручна …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *