Home / НАЧАЛО / НЕОЧАКВАНО! Лияна и Мариан преспаха след финала на ВИП Брадър
Мариан и Лияна опасно близо

НЕОЧАКВАНО! Лияна и Мариан преспаха след финала на ВИП Брадър

Лияна и Мариан вече са гаджета, връзката им лъсна след финала на ВИП Брадър

Лияна и Мариан Кюрпанов изконсумираха връзката си след финала на ВИП Брадър. Фолкзвездата и моделът са напуснали заедно купона, организиран за всички съквартиранти по случай края на шоуто. Двойката се е усамотила в апартамента на Мариан, където са прекарали нощта заедно.

Мариан и Лияна опасно близо
Мариан и Лияна опасно близо

Нека припомним, че Мариан се изцели още в къщата на ВИП Брадър, че ще мине Лияна, преди да напусне страната. Ето че заканата му е вече факт! Ваня Червенкова неведнъж припомни думите на Мариан пред Лияна, за да й покаже истинското му лице. Певицата обаче се довери на интуицията си и не прекрати дружбата си с модела.

Интересно е какво ще стане с новосформираната двойка, тъй като Мариан няма намерение да живее в България. Той коментира на няколко пъти, че му е трудно да поддържа връзка от разстояние. Освен това не е в състояние да й осигури стандарта на живот, с който е свикнала Лияна. Певицата има успешна кариера, от която няма да се откаже заради Мариан, пише “Всеки ден”.

Според зрители на шоуто пък Лияна и Мариан са хубава двойка и може би имат общо бъдеще. Фолкзвездата за кратко се увлече по Тервел Пулев, но боксьорът се спря на време, преди да са стигнали до кулминацията.

Ако харесвате сайта ни, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук!

About Zlatina Galina

Check Also

Андреа полудя: Нашамари тайната любовница на Кобрата?

3.4 / 5 ( 5 votes ) Андреа и тайната изгора на Кобрата в юмручна …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *