Home / НАЧАЛО / Преслава шокира с признание

Преслава шокира с признание

Преслава живее с Бирмата на семейни начала от 2 години

Преслава шокира многобройните си фенове с признанието, че вече е омъжена жена. Тя разкри, че живее с приятеля си Георги Станоев-Бирмата от цели 2 години като семейство. Певицата се е нанесла в богаташкия дом на младия си любовник и то няколко часа, след като се запознали. Доброто финансово състояние на Бирмата впечатлило фолкзвездата и тя не се двоумила дали да си събере багажа и да си смени адреса.

Преслава и Анелия
Преслава и Анелия

Преслава призна още, че страстта помежду им е толкова силна, че не могат да контролират хормоните си. Майката на Бирмата обаче не посрещнала толкова сърцато снахата, тъй като не одобряла някои нейни навици. Начинът й на живот, участията до късно и нежеланието да се грижи за дома си карали свекървата да бълва огън и жупел. В крайна сметка се съгласила да наемат две камериерки, които да прислугват на младото семейство, писа “Всеки ден”.

Womens.bg обаче ще припомни, че връзката на Преслава и Бирмата не е толкова идеална. Двамата се разделяха на няколко пъти, тъй като характерите им си приличат прекалено много. Въпреки че живеят заедно от 2 години, те все още не са се научили как да си напаснат характерите. Затова и често се карат. Мислят за сватба, но Преслава като че ли се страхува. Богаташът й сваля звезди, но докога, пита се пайнерката. Самата тя отблъсква всички останали мъже, защото по-добра партия няма да намери.

Още клюки за пайнерките ТУК!

Посетете и Фейсбук страницата ни!

About Zlatina Galina

Check Also

Андреа полудя: Нашамари тайната любовница на Кобрата?

3.4 / 5 ( 5 votes ) Андреа и тайната изгора на Кобрата в юмручна …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *