Home / НАЧАЛО / Райна е съкрушена: Виж какво разбра дни преди финала!

Райна е съкрушена: Виж какво разбра дни преди финала!

Райна е съкрушена: Виж какво разбра дни преди финала!
5 (100%) 1 vote
Райна е влюбена във Финдо, той обаче държи на приятелката си

Райна не иска да повярва на признанието на Финдо, че приятелката му е бременна, разбра Womens.bg. Той сподели пред фолкзвездата съкровената си тайна, но Пилето на родния поп фолк се шокира и втрещи.райна

 Певицата таи романтични чувства към спортиста и на няколко  пъти намекна за тях в къщата на Биг Брадър. Големия брат също се включи в събирането на звездите, но така и не успя. Причината е, че Финдо е влюбен в приятелката си, която носи неговото дете в утробата си. И не можем да го виним. Приятелката му Теодора изглежда фантастично и може да засенчи Райна без проблем.

Райна не скри разочарованието си от изгонването на Финдо и дори потърси вината в себе си. “Дали аз не съм виновна, защото го нарекох смотан. Всичко, което се казва в Къщата, влияе на зрителите”, жална се тя пред Черната Златка. Бившата на Багата се опита да я успокои, но напразно. Фолкзвездата не спря да хленчи колко виновна се чувства.

Стана ясно и защо Райна направи скандал и половина около коледната мисия. Не че имаше нещо против целувката с Финдо, просто не й хареса ролята, която й бяха отредили. И тя искаше да е Снежанка, като Русата Златка, но уви?! Блондинката получи най-хубавите мисии, което е малко притеснително според форумци.

Още пикантерии за Биг Брадър ТУК!  

Посетете и Фейсбук страницата ни!

About Zlatina Galina

Check Also

Андреа полудя: Нашамари тайната любовница на Кобрата?

Андреа полудя: Нашамари тайната любовница на Кобрата?3.4 (68%) 5 votes Андреа и тайната изгора на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *