Home / НАЧАЛО / Разкрития за миналото на Албена Вулева СЪСИПАХА репутацията й!

Разкрития за миналото на Албена Вулева СЪСИПАХА репутацията й!

Албена Вулева е клептоманка, не обича да плаща в магазините

Албена Вулева, която се изявява във ВИП Брадър, има склонност да краде. Бившата водеща на “Сигнално

албена-вулева жълто” задигнала замразено пиле от голям супермаркет още през 2006 година, когато публичният резил й се разминал за малко. Тогава охраната на магазина я съжалила и не поддала жалба в полицията за кражба. 

 Вулева прибрала едно замразено пиле в чантата си и забравила да го плати на касата. На излизане от магазина обаче охранителите я спрели и я накарали да го плати. Така блондинката се прибрала, без да се налага да дава обяснения в полицията. Късметът й обаче не проработил при следващата кражба. 

 

 

Пак през същата година Вулева откраднала евтина козметика от хипермаркет “ХИТ”. На изхода на магазина водещата била спряна от охраната. Тогава брадърката се разкрещяла и избягала позорно с охранителя си. От супермаркета обаче решили да подадат жалба в полицията и да я разобличат като крадла. Потърпевшите сигнализирали 7-о РПУ, където има преписка за кражба на името на Вулева.

От 2006 година няма подадени жалби за кражба срещу нисичката блондинка, но това не означава, че е преодоляла клептоманията си, писа “Всеки ден”. Запознати твърдят, че тя обича да тараши моловете и да краде скъпи дрехи от бутиците. По този начин не й се налагало да плаща за модерния си външен вид.

За още клюки, свързани с ВИП Брадър, харесайте фейсбук-страницата ни! 

About Zlatina Galina

Check Also

Андреа полудя: Нашамари тайната любовница на Кобрата?

3.4 / 5 ( 5 votes ) Андреа и тайната изгора на Кобрата в юмручна …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *