Home / НАЧАЛО / Разкрития за миналото на Албена Вулева СЪСИПАХА репутацията й!
Разкрития за миналото на Албена Вулева СЪСИПАХА репутацията й!

Разкрития за миналото на Албена Вулева СЪСИПАХА репутацията й!

Албена Вулева е клептоманка, не обича да плаща в магазините

Албена Вулева, която се изявява във ВИП Брадър, има склонност да краде. Бившата водеща на “Сигнално

албена-вулева жълто” задигнала замразено пиле от голям супермаркет още през 2006 година, когато публичният резил й се разминал за малко. Тогава охраната на магазина я съжалила и не поддала жалба в полицията за кражба. 

 Вулева прибрала едно замразено пиле в чантата си и забравила да го плати на касата. На излизане от магазина обаче охранителите я спрели и я накарали да го плати. Така блондинката се прибрала, без да се налага да дава обяснения в полицията. Късметът й обаче не проработил при следващата кражба. 

 

 

Пак през същата година Вулева откраднала евтина козметика от хипермаркет “ХИТ”. На изхода на магазина водещата била спряна от охраната. Тогава брадърката се разкрещяла и избягала позорно с охранителя си. От супермаркета обаче решили да подадат жалба в полицията и да я разобличат като крадла. Потърпевшите сигнализирали 7-о РПУ, където има преписка за кражба на името на Вулева.

От 2006 година няма подадени жалби за кражба срещу нисичката блондинка, но това не означава, че е преодоляла клептоманията си, писа “Всеки ден”. Запознати твърдят, че тя обича да тараши моловете и да краде скъпи дрехи от бутиците. По този начин не й се налагало да плаща за модерния си външен вид.

За още клюки, свързани с ВИП Брадър, харесайте фейсбук-страницата ни! 

Разкрития за миналото на Албена Вулева СЪСИПАХА репутацията й!
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • […] има връзка с 20-годишен младеж, научи Womens.bg. Майката на колоритната Албена Вулева предпочита агнешко, а не мъже на нейната възраст. След […]

  • […] Истината е, че Жени не е бременна. Затова й не се притеснява да пие вино и да пуши цигара след цигара. Продуцентите обаче крият, че вече няколко пъти, откакто е в Къщата, са й включвани системи. Не случайно Тачо забеляза синините по ръцете й, които тя отказа да коментира и смени бързо темата.  […]

  • Scroll To Top