Home / АКТУАЛНО / Росен Петров призна интересни факти за гаджето си
rosen petrov
Росен Петров с интересни разкрития за Карина

Росен Петров призна интересни факти за гаджето си

Карина на Росен Петров предпочита да е работеща жена

Скандално известният водещ Росен Петров все пак се реши да разкрие терзанията си, относно настоящата си любима Карина. ТВ водещият споделя, че двамата са се запознали в известно столично заведение, където тя работила като сервитьорка.

Петров изказа притеснението си, че с тези малки разкрития може да си навлече нейния гняв, тъй като дамата на сърцето му не желаела да се знае, че полага такъв ниско квалифициран труд. Хубавелката пазела в тайна от баща си естеството на работата си, тъй като таткото имал собствен бизнес и не било нужно щерка му да работи.

rosen petrov
Росен Петров с интересни разкрития за Карина
Карина обаче се оказва истинска жена, която държи на своята финансова независимост и предпочитала да изкарва парите си със собствения си труд, а не да очаква от таткото или възлюбения си да я издържат. Това разбира се много се харесало на Росен Петров, тъй му дава някаква сигурност, че е спечелил сърцето на любимата си с личните си качества, а не с размера на банковата си сметка, коментират от bgreality.bg.

След тези „излияния” на Росен Попов вече упорито плъзна слухът, че двамата съвсем скоро ще се врекат един и вече дори са в процес на подготовка на големия ден.

About Силвия Георгиева

Check Also

Сексът и парфюмите

Парфюмите са били използвани за въздействие върху сексуалността още от дълбока древност. Всичко започва в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *