Home / АКТУАЛНО / Слави Трифонов изправи на нокти екипа си
slavi
Слави Трифонов сериозно стресна екипа си

Слави Трифонов изправи на нокти екипа си

Тайната за здравословното състояние на Слави Трифонов излезе наяве

Слави Трифонов сериозно подплаши екипа си. Оказа се, че Дългият наистина има сериозни здравословни проблеми. Шоуменът от години ревниво е пазел тайната си, че има затруднения със сърцето. Единствено Годжи е бил посветен в тази тайна, тъй като двамата са приятели отще от детството си.

slavi
Слави Трифонов сериозно стресна екипа си
Истината за здравето на шоумена лъсна когато той получил пристъп на световъртеж по време на кастинга за таланти в шоуто “Гласът на България”. Неприятният инцидент се разигра във Варна по време на изпълнението на един от кандидатите за участие в Шоуто. Слави се почувствал много зле и едвам не се свлякъл на земята от изтощение. Чак когато помолил да му дадат определени лекарства хората от екипа му разбрали за здравословните проблеми на шефа си.

Може да се каже, че голямото натоварването в последната седмица и пътуването из страната имат своя принос за последвалото изтощение на Дългия. Приближените му забеляза ли, че от известно време той има болнав вид и е по-раздразнителен от обикновено, но го отдали на дългите пътувания и натоварване покрай кастинга за новия сезон на “Гласът на България”.

След инцидента Слави Трифонов настоял да продължи участието си в ангажимента към Шоуто, което наложило наемането на медицинска сестра, която да следи от близо здравето му. В музикалните среди сериозно се промъква слухът, че Мартина се е подплашила много за здравето на възлюбения си и е готова на всичко, за да му осигури подходящи медицински грижи.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=CnEf9Y71avk&w=560&h=315]

About Силвия Георгиева

Check Also

Сексът и парфюмите

Парфюмите са били използвани за въздействие върху сексуалността още от дълбока древност. Всичко започва в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *