Home / НАЧАЛО / Слави Трифонов разкри любовната си ДРАМА
Слави Трифонов разкри любовната си ДРАМА

Слави Трифонов разкри любовната си ДРАМА

Слави Трифонов е предлагал брак два пъти и двата пъти отговорът бил “Не!”

Слави Трифонов не е от щастливците в любовта. Шоуменът разкри, че е предлагал брак два пъти, но и в

Слави се разкри!

Слави се разкри!

двата случая получил отрицателен отговор. Това сподели самият той по време на последното си предаване. Ето защо водещият на “Шоуто на Слави” все още е сам и изглежда няма изгледи това да се промени, въпреки спекулациите по този въпрос.

Името на Слави Трифонов се свързва с две жени – Мартина Огнянова, която се вихреше в балета му, и психоложката Маги. За Мартина неведнъж се писа за сватба, но това така и не се случи. Хубавицата към момента не е на линия в балета му.

Нека припомним, че Слави Трифонов разкри любовта си към Маги още по времето на “Хъшове”, но красавицата го отряза. Говореше се, че раздялата е заради изневяра, но това така и не се знае със сигурност. И все пак, водещият си е позволявал само веднъж да говори за чувствата си и да иска прошка в ефир, но дори и това не помогна. Връзката му с Маги се сгромоляса, въпреки усилията му.

Феновете на Слави от години го “бракуват”, но той все още е ерген. Макар че му е време да създаде семейство, той продължава да е спряган за най-желания ерген в България. Е, все още има желаещи да го съпроводят до олтара, но дали той ще предложи брак за трети път, не се знае.

Слави Трифонов разкри любовната си ДРАМА
2.22 (44.44%) 9 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • […] Слави Трифонов разкри любовната си ДРАМА […]

  • […] съжаление Слави Трифонов има сериозни здравословни проблеми. Грипът само е […]

  • […] се подигра с учебника от 8 клас, позволявайки си да шмърка кока с […]

  • […] се подигра с учебника от 8 клас, позволявайки си да шмърка кока с […]

  • […] Слави Трифонов върти любов с фолкзвездата Деси Слава, която се изявява като менторка в “Гласът на България”, научи Womens.bg. Заварката станала още през лятото, когато водещият още се виждаше с балерината Мартина. От месец двамата вече не са двойка след цели 3 години заедно и вероятната причина за това е певицата.  […]

  • Scroll To Top