Home / НАЧАЛО / Нов СКАНДАЛ в „Шоуто на Слави“ взриви ефира
Слави Трифонов краде кадри от БНТ

Нов СКАНДАЛ в „Шоуто на Слави“ взриви ефира

Слави Трифонов подля вода на Тончо Токмакчиев

Слави Трифонов не може да се похвали с блестящи отношения с някогашния си приятел Тончо Токмакчиев. Двамата са на нож, след като водещият на "Шоуто на Слави" привлече в екипа си Тодор Башиянов.

Слави Трифонов краде кадри от БНТ
Слави Трифонов краде кадри от БНТ

Башинов се раздели с "Шоуто на Канала" и с продуцентската къща "Арт код ентъртеймънт", за да отиде при Слави Трифонов. Дори колегите му не знаели за преместването му и научили едва преди снимките за поредния епизод на предаването. За трансфера не са знаели и останалите от екипа на Дългия. Те също били информирани в последния момент.

Слави Трифонов се оправдал пред Тончо Токмакчиев, че Башиянов сам го потърсил и проявил желание да се прехвърли при него и да обърне гръб на "Шоуто на Канала".

Към момента отношенията между лидерите на БНТ и бТВ са обтегнати и напрегнати заради поредния номер от страна на Слави Трифонов.

Нека припомним обаче, че много талантливи кадри напуснаха "Шоуто на Слави". Говори се, че условията и заплащането при гологлавия водещ не са на ниво. С привилегии се ползвали само определени хора, а останалите се примирявали с ниските си заплати и трудния характер на шефа си.

Ако ни харесвате, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук!

About Zlatina Galina

Check Also

Андреа полудя: Нашамари тайната любовница на Кобрата?

3.4 / 5 ( 5 votes ) Андреа и тайната изгора на Кобрата в юмручна …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *