Home / НАЧАЛО / Станка Златева печели ВИП Брадър за ужас на Пламен (ВИДЕО)

Станка Златева печели ВИП Брадър за ужас на Пламен (ВИДЕО)

Станка Златева се оказа най-обичаната звезда в къщата на ВИП Брадър

Станка Златева вече спечели шоуто ВИП Брадър. Тя получи моралната подкрепа на много от съквартирантите и чу за себе си толкова мили думи, че не успя да скрие сълзите в очите си. Каквото и да стане оттук нататък, тя вече е спечелила. Дори съквартиранти, от които най-малко го очаквахме, дадоха гласа си за нея и така я  наредиха на първото място. Плътно след нея с равен брой точки е Тервел Пулев, но да не забравяме, че той гласува сам за себе си. Станка не даде гласа си в своя полза, а избра двама от най-обичаните си хора вътре в Къщата. Така тримата спортисти се подкрепиха и по този начин се спасиха от елиминации.Stanka_Zlateva

Станка ЗлатеваИзключително интересен бе изборът на Ирина Флорин, която изненадващо гласува за Пламен – човекът, който неведнъж я разочарова. Изборът й предизвика разпалени коментари в студиото на ВИП Брадър. Кали, Мишо Шамара и Румен Луканов не спестиха упреците си към Пламен Медаров. Водещият на “Сделка или не” потвърди, че той прави шоу, но в никакъв случай няма да допусне децата му да се държат по този начин.

А вие подкрепяте ли избора на съквартирантите? Смятате ли, че те гласуваха, без да мислят? Станка достойна ли е да спечели този формат?

Ако харесвате статиите ни, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук! 

About Zlatina Galina

Check Also

Андреа полудя: Нашамари тайната любовница на Кобрата?

3.4 / 5 ( 5 votes ) Андреа и тайната изгора на Кобрата в юмручна …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *