Home / КРАСОТА / Трикове за коса, които ще ви подмладят

Трикове за коса, които ще ви подмладят

Трикове за коса, които ще ви подмладят
5 (100%) 1 vote
Триковете за коса, които ще спрат времето

Не можем да спрем времето, но можем да накараме другите да забравят на колко сме години с подходящата прическа, грим и дрехи. Ето кои трикове ви препоръчваме, ако искате да се подмладите с някои и друга година.

Бретон

breton
Ако никога не сте имали бретон, ще останете изненадани колко добре ви стои. Бретонът скрива бръчките по-добре и от ботокса. Не се притеснявайте, че младежкият бретон ще ви стои нелепо. Ако ви звучи прекалено, опитайте по-дълъг и раздвижен вариант. 

Пластове

plastove
Благодарение на пластовете косата изглежда жива. Без значение каква е дължината, деликатните пластове рамкират нежно лицето, като придават здрав вид на косата. Те също така омекотяват изражението и скриват бръчките. Подстригвайте редовно косата си за здрав вид.

Къса коса

kysa-kosa
Късата прическа наистина подмладява, ако е съобразена с чертите на лицето. Тя обаче изисква повече грижи и поддръжка, но пък ефектът си заслужава.

Младежка опашка

opashka
Небрежната прическа подмладява, а меките вълни смекчават чертите на лицето. Вместо да се зализвате, използвайте пръстите си и оформете опашка или кок. 

Лъскава коса

блясък
Лъскавата коса е символ на младостта и красотата, затова си осигурете повече блясък. Използвайте повече маски и балсами за възстановяване на косата и върнете добрия й вид. 

Още подмладяващи прически ТУК!

About Zlatina Galina

Check Also

Жените обичат дамски часовници с диаманти

Жените обичат дамски часовници с диаманти5 (100%) 1 vote Престижната часовникарска марка Patek Philippe е …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *