Home / НАЧАЛО / Тъжно! Преслава призна за здравословните си проблеми

Тъжно! Преслава призна за здравословните си проблеми

Тъжно! Преслава призна за здравословните си проблеми
5 (100%) 2 votes

Преслава призна за здравословните си проблеми, закова кантара на 44 килограма

Преслава дължи рязкото си отслабване на здравословни проблеми, научи Womens.bg. Певицата призна за 1797503_414133375387347_202346337_nкомплексите си преди години, когато тежала 60 килограма, и за начина, по който се чувствала заради пухкавия си вид. 

Високата 164 сантиметра фолкзвезда не скри, че се е чувствала нещастна, недоволна и дебела и това я подтикнало да започне ужасяващи и мъчителни диети. Така в един момент не хапвала нищо с дни и стигнала до теглото от 40 килограма. Възприемала храната като нещо неприятно и гнусно и с мъка слагала нещо в уста. 

Твърде вероятно е Преслава  да страда от анорексия и тя да е причината за потресаващия й вид последно време. Въпреки че вече тежи 44 килограма, все още изглежда болнаво слаба, писа “Всеки ден”.  

Годеникът на певицата Жоро Бирмата също е на мнение, че трябва да се храни повече и всячески я убеждавал, че трябва да напълнее. Той също помогнал за решението на Преслава да обърне повече внимание на здравето си и да спре с мъчителните и абсурдни диети, така характерни за колежките й от лекия жанр. 

Певицата, обаче, не смята да напълнява повече от 44 килограма, защото ги намира за нормални при ръст от 164 сантиметра. Въпреки неодобрението на феновете й надали ще я видим скоро по-пухкава. 

Още клюки за фолкзвездите ТУК!

About Zlatina Galina

Check Also

Андреа полудя: Нашамари тайната любовница на Кобрата?

Андреа полудя: Нашамари тайната любовница на Кобрата?3.4 (68%) 5 votes Андреа и тайната изгора на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *