Home / АКТУАЛНО / Заради кого Емилия отряза Коко Динев
emiliq
Емилия попари надеждите на Коко Динев

Заради кого Емилия отряза Коко Динев

Емилия попари надеждите за брак на Коко Динев

Звездната двойка Емилия и Коко Динев често си имат неприятности и това се оказа решаващо за съдбовното решение на фолк дивата. Сред феновете на изпълнителката упорито се промъква слухът, че Коко Динев най-сетне е предложил на любимата си да сключат граждански брак. Емилия обаче съвсем неочаквано го отрязала и не пожелала да узаконят връзката си, пишат от pik.bg. Предложението на бизнесмена обаче нямало положителен резултат.

emiliq
Емилия попари надеждите на Коко Динев
Според запознати отказът всъщност е продиктуван от неразбирателството на Емилия с майката на бизнесмена. Някои ще кажат, че това са си съвсем нормални отношения между свекърва и снаха, но явно фолк дивата съвсем не е на това мнение. Емилия се дразнела от фактът, че свекърва й предпочита Анелия и щерка й и не пропуска момент на коментира и харесва всяка тяхна снимка, публикувана в социалната мрежа фейсбук. В същото време обаче демонстрирала и пренебрежение към Емилия и синчето й. Точно това неприязнено отношение на „свеки” предизвиквало напрежение всеки път когато двете дами се съберат по някакъв повод заедно. Точно в такива моменти Коко Динев не винаги се чувствал сигурен, чия страна да вземе и това предизвиквало не малко скандали в двойката, а и с родителката също.

В стремежа си да избегне по-големи неприятности и излишно напрежение в семейството, фолк звездата Емилия предпочела да продължат сегашните си взаимоотношения с Коко Динев и да не узаконява съжителството си с него.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=HprgGd_cjps&w=560&h=315]

About Силвия Георгиева

Check Also

Сексът и парфюмите

Парфюмите са били използвани за въздействие върху сексуалността още от дълбока древност. Всичко започва в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *