Home / АКТУАЛНО / Познахте ли я? Тя ви дебне в интернет!
Познахте ли я? Тя ви дебне в интернет!

Познахте ли я? Тя ви дебне в интернет!

Млада, красива и привлекателна търси онлайн запознанства, за да си спечели безплатна вечеря

Млада жена, с красиво лице и добри маниери стана известна с активността си в сайтовете за запознанства. Красавицата се опитва да получи безплатна вечеря, като се представя за самотна. И наистина, досега е злоупотребила с доверието на доста хубави мъже. Скъпите вечери явно не са проблем за търсещите нови приятелки господа…. 

Тази жена иска просто скъпа вечеря

Тази жена иска просто скъпа вечеря

Ерин се преструва като добра професионалистка и успява да заблуди новите си познати. В един момент обаче мъжете от въпросните сайтове за запознанства се усетили и започнали да си споделят за нахалната блондинка. Така лъсна и истината за намеренията й.

Действията на Ерин може и да изглеждат безвредни на повърхността, но това си е злоупотреба и дори измама, възмущават се потребители. Така тези мъже вече няма да имат доверие на дамите, търсещи партньор по този начин и вероятно ще изпуснат много добри възможности за сериозна връзка. Не че всички мъже търсят това в интернет, разбира се. Има и такива, които сами предлагат скъпа вечеря, за да се облагодетелстват в леглото.

В крайна сметка Ерин е скромна – тя иска вечеря, не бижута и скъпи почивки. Явно хубавицата не може да си позволи вечеря в тузарски ресторант, но обича лукса. Така е намерила начин да се облагодетелства за сметка на потенциалните си ухажори.

Ако сайтът ни ви харесва, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук! 

Познахте ли я? Тя ви дебне в интернет!
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top