Да приготвим за вечеря, вкусно и бързо, пъпнени филийки
Защо да не разнообразим пържените филийки с аромат на детство, като ги превърнем в елегантна вечеря.
Най-ефектни стават с тостерни хилийки хляб. Намазвате всяка филия с маспо. Върху едната нареждате парченца колбас по избор, а върху дригата кашкавал или някакъв вид сирене, което обичате. слепвате двете филийки с пълнежа навътре и притискате леко. Разбивате 2-3 яйца със щипка сол и 2-3 с. л. вода или прясно мляко. Потапяте внимателно слепените филийки от двете страни в яйцата. Пържат се в повечко олио първо от едната страна и след внимателно обръщане и от другата. Изваждат се върху домакинска хартия, за да се отцедят от олиото. Сервирайте със сос и салата според сезона.