Home / АКТУАЛНО / Как да изглеждате горещо на снимките за онлайн запознанства

Как да изглеждате горещо на снимките за онлайн запознанства

Една снимка може да каже повече от хиляди думи

Веднъж качена снимката ти в интернет не може да бъде спряна. Ето защо е важно да бъдеш внимателна и да обърнеш внимание на детайлите. good-personals-photos-right

Грим и дрехи 

Важно е да бъдат обикновени и семпли. Снимката ти за онлайн запознанства трябва да те показва такава, каквато си в ежедневието. Няма смисъл да слагаш тонове грим, ако не носиш такъв по принцип. Използвай неутрална база полупрозрачна пудра, за да премахнеш лъскавината на кожата. Най-проблемните зони са челото, носа и брадичката. Дрехите ти могат да изпратят погрешни сигнали на потенциалните ти ухажори. Избери костюм или дънки, с които се чувстваш удобно и забавно. 

personals-photos-sleazyЕзикът на тялото

Макар че всяка жена е различна, има няколко трика, които ще ти помогнат да постигнеш това, което искаш. Ако си по-нисичка, се снимай под такъв ъгъл, че да издължиш тялото си. Седни на един стол и се изправи максимално за хубава стойка. В случай че бедрата си по-пълни, сложи краката си в “L” позиция. Това означава единият крак да е с лице към камерата, с другия да е под 45-градусов ъгъл. След това завърти тялото си към камерата, като леко повдигнеш петата на предния крак.

Фон на снимките

Фонът на снимките ти за онлайн запознанства показва какъв човек си, какъв е начинът ти на живот и изобщо твоята индивидуалност. Обърни внимание и на светлината. Избягвай силната светлина, тъй като никой не изглежда добре, когато лицето му е ярко осветено.

Покажи емоция

Ако мислиш, че единствените изисквания за добра снимка са мекото осветление и фалшивият тен, помисли отново. Трябва да има малко огън в теб! Важно е да покажеш емоция, живот и чувство. Не можеш да изглежда с*кси, ако не се смяташ за такава. Успех!

Ако харесваш сайта ни, присъедини се към Womens.bg във Фейсбук!

About Zlatina Galina

Check Also

Да си жена е нещо прекрасно!

5 / 5 ( 1 vote )       Да се радваш на живота е нещо …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *