Home / АКТУАЛНО / Защо всички намразиха тази снимка във Фейсбук?
Защо всички намразиха тази снимка във Фейсбук?

Защо всички намразиха тази снимка във Фейсбук?

32-годишната Мария вбеси майките във Фейсбук с безупречната си фигура

32-годишната Мария сподели своя провокативна снимка в социалната мрежа Фейсбук, която разбуни духовете. Снимката е придружена с въпрос: “Какво е твоето извинение?”

Мария разбуни духовете във Фейсбук

Мария разбуни духовете във Фейсбук

Многодетната майка веднага стана обект на критики, според които е “хулиган” и трябва да се срамува от вида си. Грешката на Мария е, че изглежда по този начин – красива, стегната, гореща. Явно това дойде в повече на останалите жени, за които майчинството означава да стоят до печката и да пекат сладки по цял ден.

Много хора вярват, че една майка не трябва да парадира с фигурата си, а да се посвети на децата си. Реакцията на обществото показва как гледаме на тези жени и ни кара да се вгледаме в себе си. Въпреки остротата реакция, има и огромен брой поддръжници на Мария. Снимката й е видяна от повече от 16 милиона потребители и има 12 000 коментара.

Мария е майка на три деца и писател на свободна практика. Тя притежава домове за възрастни хора и се занимава активно с фитнес. “Не крия нищо! За мен е важно да бъда себе си и да вдъхновявам другите”, споделя Мария в блога си.

32-годишната майка отправи предизвикателство към всички жени, които си търсят извинение, за да не спортуват. Да, ако си търсим оправдания, със сигурност ще си намерим една дузина. Ако обаче потърсим мотивация, това ще е полезно и за здравето, и за фигурата ни. Има какво да научим от тази млада жена, съчетаваща толкова много отговорности наред с майчинството.

Ако ни харесвате, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук!

Защо всички намразиха тази снимка във Фейсбук?
5 (100%) 5 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

 • […] Защо всички намразиха тази снимка във Фейсбук? […]

 • […] е едно от най-полезните приложения за редактиране на снимки за уеб дизайн и печат. С елементарни знания можете да […]

 • […] и от бурната си кариера през 90-те години. Дългокраката хубавица се превърна във водеща атракция на плажа в Маями. Тя […]

 • […] Потребителите намират видеото за безвкусно, отвратително и дори […]

 • […] Популярното лошо момиче не изглежда никак зле, а вече е на 40 години. През 2014 година тя ще се появи на корицата на Playboy, за да покаже как трябва да изглежда една 40-годишна жена. Много от феновете й смятат, че днес изглежда по-добре, тъй като е напълняла леко. През 90-те години моделката беше изключително слаба и точно това я направи толкова известна.  […]

 • […] твърде настоятелният контакт с очите всъщност прави лошо впечатление и дразни? Докато сдържаните закачливи погледи са […]

 • […] по бял бански на плажа в Маями и се присмя жестоко на всички майки, които се оправдават и […]

 • Desislava Beauty казва:

  Мисля, че е била малко груба все пак. Едно е да служиш за вдъхновение на други жени, а съвсем друго е да ги обиждаш. Все пак всеки си има своя живот и проблеми.

 • Scroll To Top