Home / ИНТЕРЕСНО / 7 флирт грешки, които отблъскват мъжете
7 флирт грешки, които отблъскват мъжете

7 флирт грешки, които отблъскват мъжете

ТОП 7 на флирт грешките, които би искала да избегнеш
  1. Прекалено рано се разкривате!

Много жени правят тази съществена грешка – разкриват личния си живот твърде рано. Започват да споделят за всичките си проблеми, провалени връзки, предателства още на първата среща. Дистанция, дами!

Как да флиртуваме?

Как да флиртуваме?

  1. Много говорите!

Друга често срещана грешка, която правят жените при флирта, е непрестанното говорене. Момичета, дайте възможност на новия си ухажор да каже нещо, не обсебвайте разговора. В противен случай няма да научите нищо за него, а той ще научи прекалено много, което ще го отблъсне.

  1. Не говорете само за кариерата и децата

Говорейки само за личните си проблеми – кариера, деца, бившия, пропускате шанса да опознаете новото си другарче. Попитайте го някои неща, които ви вълнуват. Опитайте се да изкопчите информация за живота му, която да ви подскаже какво да очаквате от него.

  1. Не обсъждайте сериозни теми

Когато флиртувате, се концентрирайте върху леките и ефирни теми. Оставете бившите си приятели, страстта си към изкуството, политиката и икономиката. Той иска да се забавлява, а не да мисли.

  1. Прекаленият контакт с очите дразни!

Знаете ли, че твърде настоятелният контакт с очите всъщност прави лошо впечатление и дразни? Докато сдържаните закачливи погледи са чудесен начин да привлечете вниманието му.

  1. Не бързайте с физическия контакт!

Една често срещана грешка е пресиленият физически контакт по време на флирта или опипването. Няма нужда да го докосваш непрекъснато, нито да се опипваш. Това ще му даде погрешни сигнали, които той ще изтълкува като предложение за с*с. В случай че търсиш точно това, няма лошо!

  1. Странни усмивки

Странните физиономии и усмивки могат да отблъснат мъжете. Всичко пресилено ще изглежда изкуствено и странно. Изразените мимики, прекаленото жестикулиране, говоренето на висок глас, пискливият смях са сред нещата, които трябва да избягвате.

Ако харесвате сайта ни, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук!

7 флирт грешки, които отблъскват мъжете
5 (100%) 3 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • Scroll To Top