Home / ИНТЕРЕСНО / Накарай го да се влюби в теб с тези 5 стъпки
Накарай го да се влюби в теб с тези 5 стъпки

Накарай го да се влюби в теб с тези 5 стъпки

Искаш ли да го накараш да се влюби в теб? Виж как да го сториш в 5 стъпки!

Понякога не е достатъчно да разчиташ на чара си, за да спечелиш един мъж. Оказва се, че най-добрият начин да го накараш да се влюби в теб е да следваш определена последователност от действия.881590_375_282_4x3

1. Бъди атрактивна: Това е първата и може би най-важната стъпка. Почти през 99% от времето интересът на един мъж зависи от външния ти вид. Ако няма привличане, тогава шансовете ти са минимални. Не казваме, че трябва да изглеждаш като Скарлет Йохансон, но настояваме, че е хубаво да бъдеш атрактивна. Всичко това се свежда до вътрешната ти увереност, че изглеждаш добре. За целта се погрижи за себе си. Не е необходимо да преминаваш през  строги диети, луди фитнес програми за експресно стягане, или да опустoшиш магазините. Имай предвид следните неща, за да привлечеш вниманието му:

  • Червени устни: Те ще те направят по-привлекателна.
  • Не пропускай спиралата и очната линия: Те създават контраст, който подобрява твоята женствена чувственост.
  • Красива коса: Косата е едно от първите неща, които мъжете забелязват.
  • Здрав тен: Ако нямаш тен, не пропускай ружа или перлите.

2. Не се натрапвай!vzaimootnosheniq4

Важно е след първата среща да не започнеш да му досаждаш и да  се натрапваш. Остави достатъчно пространство в отношенията ви, така че той да се чувства комфортно. Няма смисъл да проверяваш телефона си за съобщения през 5 минути. Намери се занимание, което да те разсейва.

3. Не се променяй

Продължи живота си по старому, без да губиш самообладание и да си представяш сватбени рокли и годежни пръстени. Не е добра идея да захвърляш всичко, да пренебрегваш приятелите и работата си заради него. Твоят богат социален живот ще го привърже към теб много повече от абсолютната отдаденост.

4. Искаш него или когото и да било?

В случай че просто ти трябва гадже, но не държиш да е точно той, няма как да го скриеш от него. Мъжете искат да бъдат ценени, а не – третирани като заместители или донори. Твоята отчаяност да не си сама ще го отблъсне.

5. Дай му каквото иска

Тук няма как да играеш, трябва да бъдеш себе си. Когато той прави нещо за теб, не пропускай да му благодариш. Покажи му, че оценяваш усилията и жестовете му. Колкото по-специфични са твоите комплименти и благодарности, толкова по-добре за теб!

Ако харесвате сайта ни, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук!

Накарай го да се влюби в теб с тези 5 стъпки
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top