Home / МОДА И СТИЛ / Практични аксесоари за коса

Практични аксесоари за коса

Не бихме могли да кажем, че има конкретни, аксесоари за коса, които са практични и такива, които са по-малко практични. Причината за това е, че всеки човек има индивидуална форма на главата и специфичен растеж на косата.
Ако например някоя дама има коса, която расте назад, то тя е щастливка. В същото време е добре оформена, вероятно който и аксесоар да сложи на косата си в предната част, то няма да има съпротивление.
Основното правило, на което се залага, особено докато човек е на работа е удобство. Или всичко започва от избора на прическа. Избираш си такава прическа, която ще може да заеме своята форма бързо сутрин. Няма да има нужда от приготовления с часове. За да може по-дългите коси да бъдат обуздани, дамите често използват шнола. Тя позволява възможност косата да се захваща по няколко начина. Обемните коси, сякаш имат нужда от малко повече „украшения“ по главата. Шнолата често върви в допълнение с някоя фибичка, но тип шнола, която ще прибере вече порастващ бретон, било нагоре или настрани. Ластикът в днешно време не е сред предпочитаните аксесоари. Може би една от причините е сплескатана форма на косата, която с времето се добива след дълга употреба. От друга страна, сигурно много от вас си спомнят, колко много тежи на темето типа „конска опашка“ и как започва да боли след дълги години ходене на такава „прическа“. Онези класически модели на фибичките вече се са в историята. А когато става дума за тренировка- лентата и ластикът- няма как да не са основна екипировка.

About Ivanela Petrova

Check Also

Луксозни часовници

Часовниците могат да бъдат ефикасни и красиви

5 / 5 ( 1 vote ) Независимо дали говорим за мъжки часовници или пък …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *