Home / ДИЕТИ / Отслабване и алкохол

Отслабване и алкохол

Защо предприемаме диета, а отказваме да приемем, че алкохолът е част от нещата, които са забранени. Алкохолът действително пречи на добрите резултати от която и да било диета.
Относно концентрирания алкохол сигурно би ви заинтересувал фактът, че всеки грам съдържа 7 калории. Значи автоматично едно „малко“ прави 35 грама, а ако станат например едно голямо и едно малко за вечерта. Това не ви ли се струва малко много? Особено когато знаете как ежедневно се измъчвате, броейки калориите на някоя вкусотия!? Едно смешно решение на проблема би бил лишаването от хранителни вещества по време на вечеря. Често хората предпочитат да хапнат зеленчуци или само харана с протеиново съдържание, защото знаят, че по—късно ще пийнат малко. Струва ли си? Ако има повод-да. За всеки друг случай размислете!
А знаете ли как става „биреното коремче“. Ето неговта история с четири думи- въглехидрати, съчетани с алкохол! Да правилно любимата ви порция пържени картофки с биричка! Нали бяхте на диета!
Ако все пак имате достатъчно нерви, за да си броите калориите, да се лишавате от храна и да приемате алкохол, нека ви кажа, че за предпочитане е да изпиете 1-2 тъмни бири, а не 5-6 светли. В случая тази информация би била полезна за мъжете, защото не вярвам да има жена, която ще изпие 5-6 бири за вечер.тези 1-2 тъмни бири ще ви снабдят с между 100-400 калории. Нищо работа! Наздраве!

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top