Home / ИНТЕРЕСНО / Моята слабост – моят парфюм
Моята слабост – моят парфюм

Моята слабост – моят парфюм

Аз съм един типичен представител на нежният пол, който обича да полага малко повече грижи за себе си и да обръща внимание на малките детайли. За мен е изключително важно не само да изглеждам добре в очите на хората около мен, а най-вече сама да харесвам себе си. Самокритиката ми за съжаление често е завишена и редовно се изправям пред проблеми, които ми е трудно да решавам сама. Ето защо реших да споделя всичко това с вас.
Една от любимите ми части от дневния тоалет безспорно е парфюмът. Разбира се, изискванията ми към него не са малко. На първо място, той трябва да е с аромат, който аз самата харесвам. Без значението на околните, ако определен парфюм не грабне впечатлението ми от първият път, бъдещето ми с него е обречено. Та нали все пак аз съм тази, която ще прекарва цялото си време заедно с него?
Колкото и за повърхностно да го мислят много хора, друго мое изискване е парфюмът да бъде марков. Факт е, че тяхната цена е много по-висока, но за мен е и оправдана. Noir de Noir Eau de ParfumКакво искам да кажа с това? Когато си купя евтин парфюм от кварталната парфюмерия, ако искат да нося неговият аромат цял ден се налага да впръсквам от него върху кожата си от 4 до 8 пъти дневно, в зависимост от климатичните условия и дейностите, които извършвам.

При наличието на оригинален парфюм, пръскането с него не се налага повече от веднъж дневно. Аромата се запазва часове наред, без външните фактори да оказват особено значение.
И все пак започнах да споделям всичко това с вас, защото съм изправена пред огромен проблем, който не мога да реша сама. Както вече вероятно сте усетили, аз трудно избирам правилният за мен парфюм. Притежавала съм най-различни – версаче парфюм, булгари парфюм, изобщо съм имала повечето от световноизвестните марки парфюми. Тъкмо намирам подходящия и за съжаление, месец или два след неговото използване аз сама не усещам неговият аромат и изпитвам нужда да го сменя. Зачетох се и открих, че човек просто привиква с него и спира да го усеща. Вие имате ли подобен проблем и как се справяте с него? Моля, помогнете!

Моята слабост – моят парфюм
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top