Home / ИНТЕРЕСНО / Обувки според характера
Обувки според характера

Обувки според характера

     Днес изобилието от дамски боти, дамски ботуши, дамски официални обувки, спортни обувки, зимни обувки, дамски боти на платформа и дамски обувки от естествена кожа, правят така, че всяка жена може да избира от стотици различни по големина, вид, марка, цвят и височина обувки. Това изобилие помага на мъжете, а и на жените, да разпознават характерите на различните представителки на нежния пол.
Как да се ориентирате ако искате да разпознаете какъв е характера на една жена според обувките. Оказва се, че това е много лесно.
Ако например една дама предпочита да носи спортни обувки, гуменки или кецове, то трябва да знаете, че такава жена няма да държи изкъсо своя любим и по този начин той ще може да се чувства свободен. Такава дама не се интересува от това какво ще кажат хората за нея, емоционално уравновесена е и определено е доста свободолюбива.10 - 12-obuvki-za-12-lyubovnitsi-GI JANE
Ако представителка на нежната част от човечеството предпочита обувките с равна подметка или цвички, то мъжете трябва да знаят, че такава жена е всеотдайна в любовта. Тя е любезна, мила и жизнерадостна, а контактуването с другите хора е незаменимо и задължително в нейното ежедневие.
Ако една дама залага например на боти на платформа, то тя държи на удобството, но в същото време иска да бъде сексапилна и да привлича погледите върху себе си. Такава жена държи на доверието и сигурността в любовта.
Имайте предвид, че ако една жена предпочита да носи дамски ботуши, независимо дали говорим за зимни обувки или летни и дали те са с ток или не, то тя е егоцентрична. Такава жена предпочита сама да постига целите в живота си, а в същото време рядко се доверява на хората, дори на приятелите си. За любимия човек тя би направила всичко.
Ако една жена залага на обувки на висок ток, то тя обича да бъде център на внимание. Такива жени са обичат да показват своя сексапил, а в същото време те са енергични и имат голямо самочувствие.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top