Home / МОДА И СТИЛ / Модерни обувки есен 2012

Модерни обувки есен 2012

Лятото е на привършване и есента чука на вратата. Готови ли сте за нея?
Имате ли по-плътни дрехи? Ами обувки? Ако се чудите какви ще са модерните обувки за тази есен – ние можем да ви кажем.
За тази есен 2012 известните дизайнери са ни подготвили обувки в пастелни тонове, но и наситени с цветни щампи и даже дантели. Ярките цветове и контрасти бяха характерни за това лято и по този начин се запазва тенденцията. Тази година есента ще бъде освежена с модерни обувки в богата цветова гама. Характерни ще са комбинации от цветове и различно оцветяване на отделните части от обувките. Често ще се срещат токове и подметки, оцветени различно от самата обувка, като често контраста между двете ще е значителен. По този начин се дава възможност за по-голям избор на цветови комбинации, подходящи за всички дами.
Платформите отново ще бъдат актуални, като те също могат да бъдат в различен нюанс от останалата част от обувката.
Друга тенденция при модерните обувки за дамите ще бъде вмъкването на различни бижута в тях – перли, скъпоценни камъни, кристали, бродерии от златна нишка, както и други екстравагантни мотиви ще бъдат хитови тази есен. Ще имате голям избор и от по-скромни модели.
Никога досега не е имало такова разнообразие от модели модерни обувки за дамите, така че всеки ще успее да открие нещо подходящо за себе си.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top