Home / НАЧАЛО / Признание на Благой Георгиев съкруши бившите му!

Признание на Благой Георгиев съкруши бившите му!

Благой Георгиев върти любов с 18-годишна, призна за любовта си към Лияна

Благой Георгиев най-после призна, че е бил истински влюбен във фолкзвездата Лияна. Футболистът изневери на приятелката си Христина, когато тя беше бременна с първото им дете. За да се оправдае, Благо разкри, че това с Лияна  било любов от пръв поглед. Между двамата имало много страст и нежност, макар че само след 6 месеца всичко изчезнало така, както и се появило. 

Благой и Христина
Благой и Христина

До този момент футболистът не е признавал публично за изневерите си, а за любов към Лияна и дума не може да става. След като Христина най-после го изрита от живота си, той набра смелост да говори за забежките си с известни и не толкова известни родни хубавици. 

Благой и новата му любов
Благой и новата му любов

Футболистът коментира още, че ако между него и Лияна не е имало силни чувства, връзката им нямало да продължи толкова време. Още от самото начало обаче и двамата си давали сметка, че нямат общо бъдеще. Изживели това, което могат, а след раздялата  и двамата продължи напред с официалните си половинки. 

Сега Благой има връзка с красива ученичка, която му завъртяла главата с невинността си. Макар че разликата във възрастта им е голяма, между двамата се случвало нещо много истинско. Колко ще продължи новата му любов, не се знае. Според запознати с навиците му обаче няма да е за дълго…

За още светски клюки харесайте фейсбук-страницата ни

About Zlatina Galina

Check Also

Андреа полудя: Нашамари тайната любовница на Кобрата?

3.4 / 5 ( 5 votes ) Андреа и тайната изгора на Кобрата в юмручна …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *