Home / АКТУАЛНО / Всичко, което трябва да знаеш за себе си, според деня на раждане
Всичко, което трябва да знаеш за себе си, според деня на раждане

Всичко, което трябва да знаеш за себе си, според деня на раждане

Денят на раждане разкрива истинската ни същност

Ако сте родени в понеделник, вие сте нежни и сантиментални. Държите повече на жестовете, отколкото на материалните неща. Трудно намирате истинската си половинка, защото сте идеалисти. Давате всичко от себе си в една връзка, затова и често се разочаровате. Подбирайте по-внимателно средата си. 

Ако сте родени във вторник, вие сте позитивни и усмихнати. Обграждате се с много хора, защото мразите да оставате сами. Винаги сте център на вниманието и имате блестящо чувство за хумор. Справяте се с проблемите без хленчене и мънкане. 

Ако сте родени в сряда, вие сте изключително целенасочени, земни и уравновесени. Рядко грешите в преценката си за хората и рядко поемате рискове. Залагате на сигурното, защото обратното ви плаши. Не обичате да сте от губещите, макар че понякога и това се случва.  

Ако сте родени в четвъртък, вие сте нетърпеливи, буйни и непокорни. Искате всичко на мига, без да мислите много, много. Впускате се в необмислени авантюри със завиден ентусиазъм, затова имате и много обожатели. Животът за вас е безкраен купон. 

Ако сте родени в петък, вие сте романтични и любвеобилни. Не обичате да обикаляте клубовете по цяла нощ. Истинско удоволствие за вас е да прекарате една спокойна вечер с любимия човек. Когато се налага да бъдете сред много хора, се изнервяте. 

Ако сте родени в събота, вие сте прикрити и потайни. Нямате проблем да слагате маски за пред другите и да криете истинската си същност. Влизате от роля в роля без никакъв проблем. Рядко си позволявате да бъдете себе си. Знаете как да манипулирате околните, затова и винаги сте сред победителите. 

Ако сте родени в неделя, вие сте неконтролируеми, непредсказуеми и огнени личности. Изгаряте от страст, когато се влюбите, но бързо охладнявате. Мъжете трудно ви забравят, но самите вие не осъзнавате колко сте специални. 

За още интересни статии харесайте фейсбук-страницата ни!

Всичко, което трябва да знаеш за себе си, според деня на раждане
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top