Home / МОДА И СТИЛ / Изкуството да бъдеш красива

Изкуството да бъдеш красива

За никого не е тайна, че добре поддържаната жена е привлекателна. Изкуството да бъдеш красива се състои в това да се грижиш за здравето си и да полагаш грижи за външния си вид. Но красотата не се крие само в добрия начин на обличане, перфектния грим и маникюр. Заложи на естествената си красота, дай воля на въображението си, бъди добра. Обърни внимание на вътрешния си свят. Намери хармонията за себе си. Прави това, което обичаш. Красивата жена е такава, защото е щастлива. Красотата е съвкупност от добре поддържан външен вид, здраво тяло и спокоен дух.
Не допускай дребни битови проблеми да завладяват ежедневието ти. Помни, че всеки човек си има проблеми. Колкото по-малко внимание им се обръща, толкова по-голяма е вероятността да съхраниш здравето и красотата си.
Наспивай се добре. Не се задържай в леглото нито повече, нито по-малко. Обикновено, 6-8 часа са достатъчни за възстановяване на силите.
Храни се редовно, с разнообразна храна, по-често, но в малки количества. Хапвай повече ядки, плодове и зеленчуци. Избягвай сладките изкушения и пикантните храни. Ако ти се хапва сладко, можеш да вземеш сушен плод, или да изядеш лъжица мед.
Пий повече течности. Грижи се и за кожата. Дарявай я с необходимото количество вода.
Развий онези качества, които смяташ за положителни. Не пренебрегвай недостатъците си, но се старай да ги превърнеш в нещо по-добро. При всички случаи, обичай себе си и уважавай своите несъвършенства. Това, че ти ги виждаш като слаби страни не означава, че някой не може да те хареса именно заради тях.
Отнасяй се добре с околните. Не бъди груба. Изслушвай, прави комплименти, усмихвай се.
Открий своя собствен еталон за красота и се старай да се придържаш към него. Мисли за себе си и прави това, което те кара да се чувстваш добре. Бъди щастлива. Това е най-сигурният път към красотата.

Изкуството да бъдеш красива
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top