Home / МОДА И СТИЛ / Палто за есента

Палто за есента

Имате няколко седмици за разхлаждане след големите жеги, на които бяхме подложени през това лято. Но вече е време е да помислите както за есенния гардероб, така и за своето ново палто. Едва ли сте забравили, но някак си зимата винаги идва преди да сте направили правилния избор.
Независимо към кой тип спадате – деловия, спортния или си падате по по -гиздавите дрехи, то без палто зимата няма как да отмине.
Няма съмнение, че за палтото е важен както моделът, така и цветът. В случай, че искате да изберете нещо от модните цветове на палтата, то трябва да ви кажем- на мода ще са предимно кремавото, бежавото и тъмносиньото. Спокойно, за тези от вас, които смятат, че черното и сивото са традиционните цветове за палто- и тази година ще може да си купите! Дизайнерите предлагат и по-пъстра палитра, за да не се сливаме с мрачната зима, особено в по-слънчевите дни. Например прасковено, розово, бордо.Слънчеви дрехи, слънчево настроение, все пак!
Що се отнася до моделите на палтата, спокойно може да заложите и тази година на палтата, които се закопчават високо.Тяхната полза- понякога няма нужда да слагате шал, а може да ги носите с блуза с изрязано деколте. Палтата, които са с ясно подчертана талия, благодарение на колан. Палтата от лъскава кожа или просто гланцирани. Палтата в новите колекции отговарят на всеки вкус. На мода ще са късите, но и по-дългите палта. Това, което ще бъде ново тази година са мотивите на цветя. Тези цветни мотиви са изработени от коприна и умело втъкани в основната вълнена материя.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top