Home / МОДА И СТИЛ / Модерни обувки есен 2012

Модерни обувки есен 2012

Лятото е на привършване и есента чука на вратата. Готови ли сте за нея?
Имате ли по-плътни дрехи? Ами обувки? Ако се чудите какви ще са модерните обувки за тази есен – ние можем да ви кажем.
За тази есен 2012 известните дизайнери са ни подготвили обувки в пастелни тонове, но и наситени с цветни щампи и даже дантели. Ярките цветове и контрасти бяха характерни за това лято и по този начин се запазва тенденцията. Тази година есента ще бъде освежена с модерни обувки в богата цветова гама. Характерни ще са комбинации от цветове и различно оцветяване на отделните части от обувките. Често ще се срещат токове и подметки, оцветени различно от самата обувка, като често контраста между двете ще е значителен. По този начин се дава възможност за по-голям избор на цветови комбинации, подходящи за всички дами.
Платформите отново ще бъдат актуални, като те също могат да бъдат в различен нюанс от останалата част от обувката.
Друга тенденция при модерните обувки за дамите ще бъде вмъкването на различни бижута в тях – перли, скъпоценни камъни, кристали, бродерии от златна нишка, както и други екстравагантни мотиви ще бъдат хитови тази есен. Ще имате голям избор и от по-скромни модели.
Никога досега не е имало такова разнообразие от модели модерни обувки за дамите, така че всеки ще успее да открие нещо подходящо за себе си.

About Ivanela Petrova

Check Also

Луксозни часовници

Часовниците могат да бъдат ефикасни и красиви

5 / 5 ( 1 vote ) Независимо дали говорим за мъжки часовници или пък …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *