Home / МОДА И СТИЛ / Крем за отслабване

Крем за отслабване

Всяка уважаваща себе си жена иска да изглежда добре. Лятото отмина и започва да намалява нашата активност. Имате проблем с целулита и търсите решение! Поради тази причина неуморно се ровите във форуми, търсейки идеалния крем за отслабване.
На пазара се предлагат всевъзможни продукти, които ни убеждават в дълготрайната си ефективност. Подтикват ни в борбата с натрупаните мазнини по ханша или бедрата. Искате да опитате, но не знаете какъв крем да изберете? Тогава се консултирайте със специалист или обърнете внимание на следните съвети:

1. Вашият крем за отслабване трябва да съдържа следните съставки: мента, евкалипт, масло от шафран, жожоба, оризови трици и т.н. Кафето и морската сол са уникални средства за борба с целулита. Не случайно те участват в съдържанието на много масажни кремове. Ако се спрете на крем за отслабване с наличието на тези компоненти ефекта ще е зашеметяващ!
2. Избрали сте подходящ крем за отслабване. На второ място идва постоянството. Не е възможно да получите желания ефект само с няколко намазвания. Изисква се търпение и правилна масажна техника. Ако проблемната зона е в областта на корема започнете да го масажирате с длани в двете посоки. Първоначално се прави отгоре – надолу, след което се сменя посоката и се завършва с кръгови движения. Това трябва да се повтори няколко пъти.
3. Повечето дами имат наслояване на мазни депа по бедрата. Започнете бавно да ги масажирате като постепенно засилите темпото. Процедурата се прави с двете ръце, обхващайки бедрото по посока отдолу – нагоре. Тези действия се редуват с потупкващи движения в продължение на 20 минути. Колкото по-дълго и интензивно го правите, толкова ефекта ще е по-голям.
Запомнете, че само кремът за отслабване не е решение на проблема. Истинският резултат е комбинация от: упоритост, приемане на много вода и активно спортуване!

Крем за отслабване
2 (40%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top