Home / МОДА И СТИЛ / Шок! Chanel 2014 залага на Мустаците при Дамите
Шок! Chanel 2014 залага на Мустаците при Дамите

Шок! Chanel 2014 залага на Мустаците при Дамите

В колекцията си, Chanel 2014 залага на Мустаците.

Chanel

За най-новата си Chanel-колекция 2014, творческия директор Карл Лагерфелд реши, да се завърне в класическите ретро вибрации, забележимо минималистични и мъжествени силуети, представени от супер моделите Ашли Добри, Надя Бендер и Dalianah Arekion. В снимките, можем да видим момичетата, носещи тоалети, издържани единствено в черно и бяло. Роклите са супер екстравагантно изрязани, а обувките изцяло допълват ретро визията. Но най-щокиращото са – мустаците! Много смело и любопитно решение, което обаче може да изиграе лоша шега на Lagerfeld. Да видим…

chanel_resort_2014_campaign3

Доста от тоалетите са изключително привлекателни и със сигурност, запомнящи се. Отличителни са белите ревери, върху черен фон, които са характерни за класните рокли и сака, допълнени с перли. Типичните прави и широки панталони и интересно проектираните обувки с необикновени форми на токчета са това, което прави визията пълна. 

Чисто белите алтернативи, са интересни с различната дължина на роклите. Включително и сладката бяла жилетка, се вписва идеално в ретро хорактеристиката. Флоралните мотиви са друг интересен акцент в колекцията. Използва ги в жилетките и една любопитна, малка вратовръзка, в съчетание с изрязани широки панталони и уникални чанти.

chanel_resort_2014_campaign5   chanel_resort_2014_campaign2

Тоалетите, вдъхновени от сутиена, отново провокират, със строгостта на цветовете си, черно и бяло, в комбинация с широки бели панталони. Той не се поколебава да иведе супер минималистичните и секси вибрации на дългите мъжки ризи с маншети, в комбинация с раирани чанти. Тоалет от риза и вратовръзка, в комбинация с пуловер с широко, контрастиращо бие, завършен с екстравагантни ботуши.

chanel_resort_2014_campaign1   chanel_resort_2014_campaign4   

Този сезон Chanel демонстрира изцяло нов ъгъл, за поглед над своята идеология. Тази линия, представена по необичаен начин, в която той ползва креатива, класиката, ретро и шик заедно, изваждайки най-доброто от тях, за да ги смеси смело в тоалетите си е забележителна, а размаха на смелостта е точно Chanel 2014.

По материали от: http://www.fashionisers.com/

Снимки: Chanel
Галерия:
 
 
 

Шок! Chanel 2014 залага на Мустаците при Дамите
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top