Home / АКТУАЛНО / Шок! Изгавриха се с убитата Мирослава във Фейсбук (виж доказателството)
Шок! Изгавриха се с убитата Мирослава във Фейсбук (виж доказателството)

Шок! Изгавриха се с убитата Мирослава във Фейсбук (виж доказателството)

Неизвестен потребител на Фейсбук оскверни паметта на 17-годишната Мирослава Николова от Перник

Жестока гавра потресе потребителите на социалната мрежа Фейсбук. Неизвестен потребител скандализира социалната мрежа с фалшив профил, носещ името “Мирта Малката Лъжкиня” и снимката на убитата Мирослава. В самия профил бяха качени няколко снимки на момичето, както и на разни фолкзвезди като Преслава, научи Womens.bg.Мирослава

Приятели на Мирослава веднага взеха мерки и докладваха фалшивия профил, оскверняващ по такъв брутален начин паметта на това красиво момиче, починало твърде младо. Скандалният профил бе изтрит сравнително бързо от администраторите на Фейсбук, но неприятното чувство от това кощунство остана, писа “България днес”.

Най-потресаващото е, че това не е единствената гавра с Мирослава. Майката на момичето сподели, че получава странни обаждания от непознат номер. Почернената родителка чувала църковни напеви и гласът на Мирослава: “Отвлечена съм!, когато отговаряла на обажданията.

Няма информация нито кой стои зад фалшивия профил във Фейсбук, нито зад стряскащите обаждания. Семейството на Мирослава е достатъчно съсипано, за да заслужава подобна гавра….

Посетете и Фейсбук-страницата ни!

Шок! Изгавриха се с убитата Мирослава във Фейсбук (виж доказателството)
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top