Home / АКТУАЛНО / 10-те най-евтини подаръци за жени
10-те най-евтини подаръци за жени

10-те най-евтини подаръци за жени

Празниците наближават, а с тях и избирането на подаръци

Какво са празниците без подаръци?! Всяка жена обича да получава подаръци, като няма значение дали това е нещо скъпо или просто мил жест. Ето и кои са най-подходящите и евтини подаръци за жени.Koleda

 1. Ръчно изработени бижута: Тези уникални бижута са чудесен подарък за най-добрата ти приятелка, колежка, сестра. Освен че са стилни, те не са скъпи и няма да ти създадат финансови трудности.
 2. Бутилка хубаво вино: Кой не обича вино през студените месеци? Консултирай се с продавачите кое е най-доброто и качествено вино, преди да направиш своя избор. 
 3. Книга: Ако жената, за която избираш подарък, обича да чете, книгата е идеален подарък за нея. Проучи какво би й харесало като жанр.
 4. Свещи и свещници: Свещите са толкова успокояващи и романтични! Всички жени обичат красиви и ароматни свещи, а и са доста евтини. Може да ги комбинираш с кошница с лакомства.
 5. Рамка за снимки: Какво щяхме да правим без снимки? Всички ние обичаме да се снимаме или правим снимки. Сложи някоя ваша обща снимка като бонус. Така ще се получи невероятен персонализиран подарък!
 6. Крачкомер-педометър: Много от моите приятелки биха се зарадвали на подобен подарък. Това е един полезен уред, който измерва стъпките, минутите, изразходваните калории. Приспособлението е лесно за употреба и изключително полезно!
 7. Домашни сладки: Вероятно приятелката ти ще се зарадва да получи домашно изпечени лакомства. Избери една красива кошница и ги аранжирай интересно. Може да комбинираш с някой екзотичен или плодов чай.
 8. DVD: Тук изборът ти е безкраен – от класически филми за по-възрастните жени до романтичните сладникави комедии за по-младите.
 9. Персонализирани CD/DVD: Може да запишеш на диск любимите й песни. Не подценявай и обложката. Може да сложиш ваши общи снимки, които те зареждат с добро настроение.
 10. Продукти за баня: В миналото подаряването на висококачествени продукти за баня бе скъпо и недостъпно за всички. Сега обаче това не е така! При тази голяма конкуренция цените на солите за вана, лосионите, сапуните и геловете падат особено по празниците.

Посетете и Фейсбук-страницата ни!

10-те най-евтини подаръци за жени
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

 • Scroll To Top