Home / АКТУАЛНО / Фики Стораро стопли сърцата на феновете си
fiki storaro
Фики Стораро разби феновете си

Фики Стораро стопли сърцата на феновете си

С новата си песен Фики Стораро взриви социалната мрежа

Този път Фики Стораро заблестя със собствена светлина. Новата му песен „Беше обич” буквално взриви феновете му. Още с появата си във виртуалното пространство парчето „Беше обич” събра овациите на всички, които са го слушали. Коментарите за новия проект на Фики Стораро са повече от положителни. Много от феновете му направо си признават, че песента и гласът на Фики са ги завладели още с първите няколко думи. Не са малко и тези, които чистосърдечно споделят, че принципно не слушат

fiki storaro
Фики Стораро разби феновете си
чалга музика, но тази песен е много по-различна и разтърсваща от другите в този жанр. Почитателите на младия изпълнител сипят суперлативи както за невероятния клип и текст на песента, така и за завладяващата физика на Фики. Наистина с новия си проект Фики Стораро успя да се изстреля почти на върха и много от коментиращите във виртуалното пространство вече очакват с нетърпения и следващия му хит.

Припомняме, че певецът има няколко дуетни изпълнения със свои колеги и още тогава беше забелязан от публиката, но това му представяне надмина и най-смелите очаквания на почитателите му. Сред множеството положителни емоции се промъкват и малко негативни такива, които се опитват веднага да заличат блясъка на песента с обиди относно произхода на певеца. Феновете на Фики Стораро веднага защитиха своя любимец, като ясно дадоха да се разбере, че когато има талант той просто блести въпреки всички и всеки.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Q-dwUZn1x-M&w=560&h=315]

About Силвия Георгиева

Check Also

Сексът и парфюмите

Парфюмите са били използвани за въздействие върху сексуалността още от дълбока древност. Всичко започва в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *