Home / АКТУАЛНО / Есен: най-хубавият сезон за сватба

Есен: най-хубавият сезон за сватба

  Сватбата– събитието, което всеки един, без значение дали мъж или жена, си е представял и е помечтал за него. Преди около пет години всички бяха решили, че животът на семейни начала е достатъчен. Днес обаче повечето хора не се лишават от това събитие. А и не бива! Всеки трябва да изживее своя миг! Всичко започва с предложението. Следва период на подготовка. Ето тогава трябва да вземете решение, през кой сезон искате да направите сватбата си. А какво ще кажете за есента. Не мислите ли, че тя е най-хубавият сезон за сватба? Какви са доводите в полза на сватбата през есента?
Като имаме предвид жаркото лято, което ни оставя без дъх през дните, в които живакът достига 40°, то мисля, че това е първият довод. През есента температурите са поносими от всички. При 25° вие ще може да облечете роклята, която наистина искате. Няма да се налага да се потите излишно и да се чувствате некомфортно. А помисляли ли сте за младоженецът? Не забравяйте, че през септември или октомври, той би се чувствал по-добре в сватбения костюм, отколкото през юли-август.
Едва ли всеки си представя грандиозна сватба, в която има само дантела. Има младоженци, които с удоволствие биха заложили на природната украса. На първо място преливането на цветове прави Вашият Момент красив. За фон на снимките си ще имате зелени, жълти, червени и всякакви оттенъци. За онези, които искат да подготвят сами украсата, може да помислят за декорация от природата- има всякакви клончета, кестенчета, листенца… Въобще всичко, което ви хрумне!
Сватбата през есента може би дава едно от най-разнообразните менюта. Нека не забравяме, че тогава се прибира реколтата и може да предложите на гостите си абсолютно всичко, било в пресен или консервиран вид.
Макар и негласно казано, сватбите през есента излизат по-евтино, отколкото през лятото. За основен сезон на сватбите се счита периодът май-август. В случай, че решите по-късно, че искате да правите сватба през този сезон, то дори може да не намерите свободни часове в гражданското. Но и за вашата есенна приказка е желателно да вземете решение по-отрано и да се запишете.
Решавайки се да направите сватба през есента, то може да вплетете есента като основен мотив без никакъв проблем. От украсата през храната до мястото. Освен това се смята, че браковете, които са сключени през есента са по-трайни от тези, сключени през другите сезони. Д-р Фишер, професор по антропология твърди, че „есента е логическото време за влюбване“, чисто биологично!

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top