Home / АКТУАЛНО / Гледахте ли „Gravity“ на 3D?
Гледахте ли „Gravity“ на 3D?

Гледахте ли „Gravity“ на 3D?

„Gravity“, един истински научнофантастичен шедьовър, които си заслужава да бъде гледан!

 Gravity е научнофантастичен трилър и драма, копродукция на Алфонсо Куарон. Във филма участват звезди като Сандра Бълок, Джордж Клуни. Те са и единствените актьори, които присъстват в целия филм.

gravity_01

Алфонсо Куарон пише сценария заедно със сина си, опитвайки се да разработи проекта на Universal Studios. След като правата върху проекта бяха продадени, проектът намери своето бъдеще благодарение на Уорнър Брос. За женската роля е имало няколко предложения за актриси, но в крайна сметка от студиото се спират на Сандра Бълок. Робърт Дауни младши също участва за водещата мъжка роля, но бе изместен от Джордж Клуни.

Сандра Бълок играе ролята на д-р Раян Стоун (медицински инженер). Тя и Мат Ковалски (Джордж Клуни) се отправят на важна мисия в Космоса. За съжаление космическият кораб претърпява сериозен инцидент съвсем неочаквано, въпреки че нищо не вещае трагедията. Д-р Раян Стоун се оказва изправена пред неочаквани изпитания, които могат да й струват живота. Совалката е унищожена, а Сандра Бълок и Джорж Клуни се оказват заседнали в дълбокия космос без връзка към Земята и никаква надежда за спасение. Страхът им се превръща в паника, която ги завладява до краен предел. Двамата осъзнават, че единственият път за вкъщи може да бъде твърде рисков.

gravity

Може би ви се струва твърде скучно и безинтересно, но това далеч не е така. Датата на премиерата на филма бе променяна няколко пъти, като финалната се оказа 4 октомври. В лентата са инвестирани милиони левове, а дали си струва, ще прецените сами. Ако обичате фантастиката, това определено е вашият филм. Ако ли не, няма лошо да пробвате нещо ново. Нищо чудно да останете запленени от компютърните ефекти на Gravity.


Приятно гледане! Чакаме отзиви!

Гледахте ли „Gravity“ на 3D?
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top