Home / ЗА НАС / 5 ТАЙНИ ерогенни зони на мъжете
5 ТАЙНИ ерогенни зони на мъжете

5 ТАЙНИ ерогенни зони на мъжете

Познаваш ли поне 5 ерогенни зони на мъжете?

Ако попиташ твоя човек, кое е най-чувствителното (в готиния смисъл) място по тялото му той едва ли ще ти отговори честно. Оказва се, че има няколко зони, чийто стимулиране ще му достави удоволствие на високо ниво.

 erogenous zones for men

Външният ръб на ухото му

Вероятно знаете, че ухото е силна ерогенна зона за мъжете, но може би ще се изненадате какъв мощен стимулант е външният му ръб. Една гореща целувка по врата ще погъделичка либидото му, а ако продължите нагоре до ухото, ще пожънете истински успех. Хапане, смучене, близане – всичко е позволено!

 for men2

Гръдната област

Гърдите на другарчето ти са чувствителни на допир, но ако образуваш W път в тази област, ще уцелиш в десетката. Остави го с лице нагоре, възседни кръста му, сложи пръст върху горната част на външния ъгъл на гърдите и очертай буквата W. Използвай малко лосион или етерично масло и масажирай нежно. Плъзгай пръстите си похотливо и притискай зърната на гърдите му.

 zona_3

Мъжката G точка

erogenous zones for men1Жените не са единствените, които имат мощно G- място. Бутончето на страстта при мъжете се намира под пикочния мехур. По средата на орален секс сложи два пръста върху ивицата между тестисите и ануса. Когато усетиш, че е близо до оргазъм, ритмично натискай до кулминацията.

Френулумът

По време на орален секс поиграй с ръцете си, като коленичиш. Сложи пръсти на френулума. Мести ръката си нагоре и надолу в тандем с устата си. При полов акт осигури максимално триене на тази зона в кучешката или мисионерската поза. Стискай мускулите на таза за максимално съпротивление.

Опашната кост

Според експерти по тантрически секс триенето на опашната кост на мъжа събужда сексуалната му енергия. Тази зона може да захрани мощно либидото. Обсипете с целувки основата на гръбнака, докато я масажирате спираловидно с пръсти. За задълбочаване на усещането, използвайте и ноктите си. Когато приключите, ще видите че сте събудили и малкия му приятел.
Е, твоето другарче може да има още поне 10 други ерогенни зони. Остава да ги откриеш и използваш за удоволствие на макс.

5 ТАЙНИ ерогенни зони на мъжете
5 (100%) 5 votes

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

  • […] Мъжете могат да бъдат верни Някои мъже не намират за нужно да бъдат верни, но 30% от тях имат […]

  • Scroll To Top